Visma Bouwsoft helpt je op weg

Vind alles in 1 klik door de juiste ondersteuning.

Opleidingen

Wanneer je start met Visma Bouwsoft, is het goed om een opleiding te volgen bij 1 van onze experts. Boek een persoonlijke training op maat van jouw bedrijf of neem deel aan een van onze groepsopleidingen.

Je geniet trouwens van 30 % subsidies op het opleidingsbedrag via de kmo-portefeuille.

Opleiding

Webinars

Tijdens onze online webinars stellen we in een 20-tal minuten de functionaliteiten en voordelen van Bouwsoft voor met een live demonstratie. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen. Zo ben je in een oogwenk helemaal mee.

Op regelmatige basis worden ook online webinars voor onze klanten gehouden over specifieke modules of functionaliteiten.

tijdsregistratie

E-books

In onze verschillende e-books bundelen we boeiende interviews en vernieuwende inzichten toegespitst op jouw sector.

Inspiratiegids

Vraag een gratis demo aan

Benieuwd wat Visma Bouwsoft voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een gratis demo aan en ruil bureauwerk in voor vakmanschap. We komen vrijblijvend bij je langs.

Hoe kunnen we je verder helpen?

We staan garant voor optimale service en houden onze software up-to-date, in lijn met de noden van jouw bedrijf en jouw sector. We helpen je graag op weg zodat je zo snel mogelijk kan focussen op je kerntaken en zo min mogelijk tijd verliest. Onze helpdesk staat iedere werkdag voor je klaar.