Meteen van start met Visma Bouwsoft

Gedaan met verloren klikken in nieuwe functies

Persoonlijke opleiding

Een Visma Bouwsoft-expert komt bij je langs om jou en eventueel je medewerkers zo snel mogelijk wegwijs te maken in het pakket. Je krijgt de volledige uiteenzetting van VIsma Bouwsoft op maat van jouw bedrijf.

De lesgevers zetten ook meteen alle parameters juist. De opleiding wordt ingepland wanneer het voor jullie het beste past. Na de opleiding kan je meteen van start met je gloednieuwe software.

Voor onze opleidingen geniet je van 30% subsidies op het opleidingsbedrag.

Persoonlijke opleiding

Groepsopleiding

Bijscholen of een nieuwe medewerker in dienst? Visma Bouwsoft organiseert regelmatig groepsopleidingen op diverse locaties in Vlaanderen. Jij of je medewerker krijgen, samen met een aantal andere klanten, een opleiding van Bouwsoft en kunnen zo vlotjes aan de slag. Tijdens de opleidingen wordt een onderscheid gemaakt tussen verschillende onderwerpen en niveaus. Van starter tot expert!

Zowel voor de groepsopleidingen als voor de persoonlijke opleidingen geniet je van 30% subsidies op het opleidingsbedrag.

Opleiding nacalculatie

Vraag een gratis demo aan

Benieuwd wat Visma Bouwsoft voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een gratis demo aan en ruil bureauwerk in voor vakmanschap. We komen vrijblijvend bij je langs.

Hoe kunnen we je verder helpen?

We staan garant voor optimale service en houden onze software up-to-date, in lijn met de noden van jouw bedrijf en jouw sector. We helpen je graag op weg zodat je zo snel mogelijk kan focussen op je kerntaken en zo min mogelijk tijd verliest. Onze helpdesk staat iedere werkdag voor je klaar.