Ontdek hoe Visma Bouwsoft jou kan helpen

Visma Bouwsoft voor bouwprofessionals

Visma Bouwsoft werd speciaal ontwikkeld voor de bouwsector en voldoet aan alle mogelijke administratieve noden. Met de bouwsoftware hou je het overzicht over je bedrijf, bereken je makkelijk uren en bespaar je heel wat tijd, werk en geld.

Visma Bouwsoft voor installateurs

Hou de focus op je kerntaken en verlaag je stress met Bouwsoft voor installateurs. Visma Bouwsoft is veel meer dan een facturatieprogramma. Alle nodige info vind je in een handomdraai en complexe berekeningen waren nog nooit zo simpel.

Visma Bouwsoft voor tuinaannemers

Je ziet door het bos de bomen niet meer? Met de all-in-one facturatiesoftware krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van je bedrijf. Eenvoudig factureren is een makkie met Bouwsoft. Met de mobiele app heb je alle info bovendien steeds in je broekzak.
 

Visma Bouwsoft voor architecten

Je hebt soms het gevoel dat je het overzicht verliest? Het overkoepelende erp systeem voert in een mum van tijd analyses uit en neemt zo jouw stress weg. Breng alle aspecten van je architectenbureau samen op 1 plek.

Functionaliteiten en integraties

Van CRM-systeem tot facturatieprogramma en van offerte tot nacalculatie. Bundel alle functionaliteiten in 1 softwarepakket voor meer efficiëntie. Het all-in-one ERP systeem voor jouw bedrijf.

Visma Bouwsoft biedt tal van integraties die je leven gemakkelijker maken.

visma bouwsoft devices
Contacten en CRM
Offertes en prijsberekening
Projecten
Documenten
Digitale werkbon
Nacalculatie
Projectanalyse
Registraties op de werf
Facturatie
Stockbeheer
Bouwsoft Mobile

Je tool gaan uitbreiden?
Ontdek de gebruiksvriendelijke integraties.

Je hebt al een boekhoudpakket of tekenprogramma waar je erg tevreden over bent? Geen zorgen, je hoeft die niet te vervangen. Visma Bouwsoft koppelt naadloos met allerhande softwarepakketten. Staat jouw programma niet in de lijst? Laat het ons weten en we brengen de integratie in orde.

Vraag een gratis demo aan

Benieuwd wat Visma Bouwsoft voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een gratis demo aan en ruil bureauwerk in voor vakmanschap. We komen vrijblijvend bij je langs.

Hoe kunnen we je verder helpen?

We staan garant voor optimale service en houden onze software up-to-date, in lijn met de noden van jouw bedrijf en jouw sector. We helpen je graag op weg zodat je zo snel mogelijk kan focussen op je kerntaken en zo min mogelijk tijd verliest. Onze helpdesk staat iedere werkdag voor je klaar.

Tevreden klanten

Met Visma Bouwsoft helpen we al heel wat klanten vooruit. Behoor jij binnenkort ook tot dit rijtje?

Sinds wij Bouwsoft software gebruiken is de administratie van ons bedrijf enorm vereenvoudigd. Vroeger hadden wij een tiental excel sheets terwijl nu alles is gebundeld in één handig pakket. Daarnaast zorgt de tijdregistratie voor een enorm gemak. We moeten enkel ’s avonds 10 minuutjes het dagrapport controleren en klaar.

Giovanni De Vent
,
Go Green

Met Bouwsoft besparen we heel wat tijd omdat alles centraal zit in één pakket. Offertes en facturen opmaken gaat veel vlotter en correcter dankzij de koppeling met materiaalleveranciers. Door de tijdregistratie en nacalculatie weet ik perfect wat elk project mij heeft opgebracht.
 

Pascal Plaiy
,
BP Projects

Geweldig hoe alle informatie van mijn projecten gebundeld zit op project en klantniveau. Ik kan meteen de ramingen, lastenboeken en meetstaten terugvinden. Ook de koppeling met Archicad is goud waard!
 

Jonathan Van Loo
,
Architectenbureau Jonathan Van Loo

Ik zou de software niet meer kunnen missen in mijn bedrijf en raad het iedereen aan. Het is ongelofelijk hoe mijn administratie vereenvoudigd is en sneller gaat door Visma Bouwsoft. Door de tijdregistratie hou ik makkelijk alle gewerkte uren per klant bij.

Bart Matthijs
,
Leak Detectyves