Over Visma Bouwsoft

Je bent een vakman. Een harde werker die graag bezig is met zijn handen. Of het nu is om stenen te leggen, plannen te tekenen, bomen te planten of technieken te installeren. Je zit niet graag achter je computer. En dat begrijpen we.

Alle-relaties

Wij bouwen softwarepakketten voor jouw sector

Visma Bouwsoft is gegroeid vanuit de noodzaak om administratie en alles wat erbij komt kijken gemakkelijker te maken. Hoe we dat doen? Meer dan 40 gepassioneerde medewerkers zijn dag in, dag uit in de weer om jouw leven te verbeteren. Toch voor een stukje. Door je administratie te vereenvoudigen en te automatiseren blijft er tijd over voor wat echt telt. Dat is je job en jouw vakmanschap, maar ook vrije tijd om te spenderen met je gezin of je vrienden.

Sinds 2021 maakt Bouwsoft deel uit van de Visma-familie, bekend van het wielerteam Jumbo-Visma van onze Belgische kampioen Wout van Aert. Wat dat met software te maken heeft? We delen dezelfde winnaarsmentaliteit. Hierdoor kunnen we jou nog sneller voorzien van innovatieve en praktische oplossingen en op kop blijven rijden bij de verdere digitalisering binnen jouw sector.

Want Visma Bouwsoft houdt de vinger aan de pols, en dat zeggen we niet zomaar. Door onze goede banden met bouwfederaties weten we wat er speelt. Zo passen we ons aan de noden van de sector en van jou aan.

Visma Bouwsoft medewerkers

>
40

Aantal actieve professionals

11056

meer tijdsbesparing door Visma Bouwsoft

+
33
%

Waarom kiezen voor Visma Bouwsoft?

Er is een Visma Bouwsoft-pakket voor bouwprofessionals, installateurs, tuinaannemers of architecten. Probeer het nu. Je zal de voordelen snel ontdekken.

Krijg meer inzicht

Visma Bouwsoft is meer dan een facturatieprogramma. Dankzij de automatische nacalculatie en andere functies krijg je meer inzicht in je bedrijf.

Betaalbaar

Visma Bouwsoft garandeert je prijs-kwaliteit. Door het modulaire systeem betaal je bovendien enkel wat je effectief gebruikt.

Bespaar tijd

Automatiseer je administratie en ga voor op-en-top efficiëntie met Visma Bouwsoft. Zo blijft er meer tijd over voor wat er echt toedoet.

All-in-one-oplossing

Met de verschillende modules stem je Visma Bouwsoft perfect af op jouw noden. Alles wat je nodig hebt, is vanaf nu nog maar 1 klik verwijderd.

tijdsregistratie

Expertise en digitale kennis delen

Visma Bouwsoft moet je leven gemakkelijker maken, niet moeilijker. We willen dat jij zo snel mogelijk van start kan gaan met je softwarepakket. Daarom ondersteunen we je graag. De Bouwsoft-experts loodsen je door het programma en beantwoorden al je vragen. Dat kan tijdens een persoonlijke opleiding, groepssessie of een online webinar.

boekhoudprogramma

Tevreden klanten

Met Visma Bouwsoft helpen we al heel wat klanten vooruit. Behoor jij binnenkort ook tot dit rijtje?