Persoonlijke opleiding

Een Bouwsoft-expert komt bij je langs om jou en eventueel je medewerkers zo snel mogelijk wegwijs te maken in het pakket. Je krijgt de volledige uiteenzetting van Bouwsoft op maat van jouw bedrijf.

De lesgevers zetten ook meteen alle parameters juist. De opleiding wordt ingepland wanneer het voor jullie het beste past. Na de opleiding kan je meteen van start met je gloednieuwe software.

Groepsopleiding

Bijscholen of een nieuwe medewerker in dienst? Visma Bouwsoft organiseert regelmatig groepsopleidingen op diverse locaties in Vlaanderen. Jij of je medewerker krijgen, samen met een aantal andere klanten, een basisopleiding van Bouwsoft en kunnen zo vlotjes aan de slag.

Zowel voor de groepsopleiding als voor de persoonlijke opleiding doe je een beroep op de kmo-portefeuille.

Helpdeks en support

Goed op dreef met je nieuwe softwarepakket, maar bots je toch op een probleem? Vanuit het pakket klik je in 1 keer door naar de handleiding. Zo vind je snel het antwoord op je vraag en ben je in no time weer op de juiste weg.

Daarnaast kan je steeds terecht bij onze helpdeskmedewerkers. Zij zijn elke werkdag bereikbaar tot 17u30 en op dinsdag en donderdag tot 19u. Via het digitale ticketsysteem kan je 7/7, 24/24 een vraag melden. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag een gratis demo aan

Benieuwd wat Visma Bouwsoft voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een gratis demo aan en ruil bureauwerk in voor vakmanschap. We komen vrijblijvend bij je langs.