Meer inzicht, meer tijd

Door meer inzicht te krijgen in je bedrijf, win je tijd. Tijd voor je vak, voor jezelf, voor je vrienden en familie. Ook met Bouwsoft zelf ben je in een mum van tijd vertrokken.

Ondersteuning waar nodig

Bouwsoft is er voor jou. Tijdens persoonlijke of groepsopleidingen, via de handleiding of de helpdesk. Op onze blog en in e-books vind je bovendien handenvol info. Alles om jou efficiënter te laten werken.

Talloze functies en integraties

Visma Bouwsoft is de all-in-one oplossing die is aangepast aan en meegroeit met je bedrijf. Gedaan met zoeken tussen nutteloze pagina’s, je kiest de functionaliteiten en integraties die jou vooruithelpen.

Vraag een gratis demo aan

Benieuwd wat Bouwsoft voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een gratis demo aan en ruil bureauwerk in voor vakmanschap. We komen vrijblijvend bij je langs.

Je tool gaan uitbreiden? 
Ontdek de gebruiksvriendelijke integraties.

Je hebt al een boekhoudpakket of tekenprogramma waar je erg tevreden over bent? Geen zorgen, je hoeft die niet te vervangen. Visma Bouwsoft koppelt naadloos met allerhande softwarepakketten. Staat jouw programma niet in de lijst? Laat het ons weten en we brengen de integratie in orde.

Hoe kunnen we je verder helpen?

We staan garant voor optimale service en houden onze software up-to-date, in lijn met de noden van je bedrijf en je sector. We helpen je graag op weg zodat je zo snel mogelijk kan focussen op je kerntaken en zo min mogelijk tijd verliest. Onze helpdesk staat iedere werkdag voor je klaar.