Back to overview

Billit

Koppel verkoop- en aankoopfacturen via Billit.

Via Billit synchroniseer je enerzijds alle aankoopfacturen en leveranciers uit jouw boekhoudsoftware met Bouwsoft en anderzijds koppel je de verkoopfacturen uit bouwsoft met jouw boekhoudpakket.

Billit is een cloudbased facturatieplatform met rechtstreekse connectie tot het Peppol-netwerk en koppelingen met meer dan 30 boekhoudsoftwarepakketten. Met Billit kun je zowel verkoopfacturen opstellen, verwerken en versturen als aankoopfacturen ontvangen en/of digitaliseren. 

Door Bouwsoft te koppelen met het Billit-platform kun je verkoopfacturen uit Bouwsoft synchroniseren naar Billit van waaruit ze dankzij het eigen Billit Peppol Access Point eenvoudig verstuurd kunnen worden via het Peppol-netwerk of samen met de gedigitaliseerde en/of ontvangen aankoopfacturen in Billit desgewenst automatisch gedeeld kunnen worden met de boekhoudsoftware van je accountant/boekhouder. De koppeling synchroniseert ook gedigitaliseerde of ontvangen aankoopfacturen uit Billit naar Bouwsoft.

Met de voordelige Connect-licentie geniet je voor een voordelige prijs van alle Billit-features die nog niet in Bouwsoft aanwezig zijn.

Waarom een koppeling via Billit?

  • Deel je verkoopfacturen, aankoopfacturen, bonnetjes en andere documenten eenvoudig digitaal met je boekhouder/accountant (een overzicht van alle koppelingen vind je hier.
  • Verstuur je verkoopfacturen via Peppol
  • Ontvang aankoopfacturen via Peppol
  • Ontvang en/of digitaliseer aankoopfacturen en bonnetjes met je smartphone 
  • Geen gegevens meer overtypen dankzij zelflerende OCR-technologie
  • Centraliseer je aan- en verkoopfacturen voor een integraal overzicht op de financiën van je onderneming
  • Ga voor een volledig papierloze administratie

Koppelt mijn boekhoudpakket via Billit?

Billit koppelt op vandaag reeds met quasi alle boekhoudpakketten. Uiteraard is het handig om te weten of ook jouw boekhoudpakket of die van je boekhouder hier toe behoort. Een volledig overzicht van up-to-date boekhoudpakketten vind je hier

Profiteer van het Visma Bouwsoft partnertarief

  • Ben je overtuigd en wil je de Billit connect licentie aankopen? Dan kan dat via dankzij de connect licentie tegen voor het partnertarief van €171/jaar in plaats van €660/jaar.
  • Met de connectlicentie kun je tot 200 facturen per maand synchroniseren (aankopen en verkopen). Wil je meer synchroniseren? Neem dan contact op met Billit voor de kostprijs.

Meer info?
https://www.billit.be/nl-be/home/