Back to overview

Billit

Koppel verkoop- en aankoopfacturen via Billit.

Via Billit synchroniseer je enerzijds alle aankoopfacturen en leveranciers uit jouw boekhoudsoftware met Bouwsoft en anderzijds koppel je de verkoopfacturen uit bouwsoft met jouw boekhoudpakket.

Billit is een cloudbased facturatieplatform met rechtstreekse connectie tot het Peppol-netwerk en koppelingen met meer dan 30 boekhoudsoftwarepakketten. Met Billit kun je zowel verkoopfacturen opstellen, verwerken en versturen als aankoopfacturen ontvangen en/of digitaliseren. 

Door Bouwsoft te koppelen met het Billit-platform kun je verkoopfacturen uit Bouwsoft synchroniseren naar Billit van waaruit ze dankzij het eigen Billit Peppol Access Point eenvoudig verstuurd kunnen worden via het Peppol-netwerk of samen met de gedigitaliseerde en/of ontvangen aankoopfacturen in Billit desgewenst automatisch gedeeld kunnen worden met de boekhoudsoftware van je accountant/boekhouder. De koppeling synchroniseert ook gedigitaliseerde of ontvangen aankoopfacturen uit Billit naar Bouwsoft.
 

Waarom een koppeling via Billit?

  • Deel je verkoopfacturen, aankoopfacturen, bonnetjes en andere documenten eenvoudig digitaal met je boekhouder/accountant (een overzicht van alle koppelingen vind je hier.
  • Verstuur je verkoopfacturen via Peppol
  • Ontvang aankoopfacturen via Peppol
  • Ontvang en/of digitaliseer aankoopfacturen en bonnetjes met je smartphone 
  • Geen gegevens meer overtypen dankzij zelflerende OCR-technologie
  • Centraliseer je aan- en verkoopfacturen voor een integraal overzicht op de financiën van je onderneming
  • Ga voor een volledig papierloze administratie

Koppelt mijn boekhoudpakket via Billit?

Billit koppelt op vandaag reeds met quasi alle boekhoudpakketten. Uiteraard is het handig om te weten of ook jouw boekhoudpakket of die van je boekhouder hier toe behoort. Een volledig overzicht van up-to-date boekhoudpakketten vind je hier

Profiteer van de Visma Bouwsoft-Billit koppeling

  • Je kan Billit 15 dagen gratis proberen hier
  • Ben je overtuigd en wil je de Billit koppeling aankopen? Dan dien je enerzijds de module Billit aan te kopen in onze webshop. Anderzijds dien je ook een licentie af te sluiten bij Billit. Je neemt best contact op met Billit om de kostprijs te weten. Die is namelijk afhankelijk van het aantal facturen die je maandelijks wil koppelen.

Meer info?
https://www.billit.be/nl-be/home/