Integreer je bestaande apps in Bouwsoft

Tuinsoft koppelt naadloos met allerhande softwarepakketten. Staat jouw software niet in onderstaande lijst? Waarschijnlijk kunnen we alsnog voor een koppeling zorgen!

Back to overview

Codabox

Koppel verkoopfacturen via Codabox.

Codabox is een online portaal die de schakel vormt tussen Bouwsoft en jouw boekhoudpakket. Op die manier synchroniseer je heel eenvoudig je verkoopfacturen uit Bouwsoft met de boekhouding.

Op vandaag koppelt Codabox met heel wat boekhoudpakketten. Uiteraard is het handig om te weten of ook jouw boekhoudpakket of die van de boekhouder hier toe behoort. Een volledig overzicht van up-to-date boekhoudpakketten vind je op volgende pagina: https://www.codabox.com/nl/partners/.

Je werkt met een boekhouder? Dan is het belangrijk dat hij klant is bij Codabox. In dat geval volstaat het om bij ons enkel de koppeling, aan € 6 / maand, aan te kopen die ervoor zorgt dat facturen kunnen doorgestuurd worden.

Je doet je eigen boekhouding? In dat geval zul je naast het aankopen van onze koppeling ook zelf klant moeten worden bij Codabox. Wij raden aan om daarvoor rechtstreeks contact op te nemen met hen. Uiteraard staan wij ter beschikking bij eventuele vragen.

Waarom een koppeling via Codabox?

  • Koppel direct jouw verkoopfacturen met de boekhouding
  • Je dient geen 2x de facturen in te boeken
  • Geen over en weer gezeul met mappen naar de boekhouder
  • Jouw administratie is steeds toegankelijk en ter plaatse
  • Je betaalt mogelijks minder aan jouw boekhouder
  • Goedkope koppeling.