Back to overview

Sofatech

Dankzij de automatische koppeling tussen Bouwsoft en Exact Online via Sofatech, worden uw verkoop- en aankoopfacturen, klanten- en leveranciersgegevens en projecten automatisch gesynchroniseerd.

Sofatech helpt bedrijven bij het maken van de juiste IT-keuzes. Ze bieden advies, opleidingen en gepersonaliseerde oplossingen voor software, infrastructuur en hardware. Ze denken in oplossingen voor specifieke problemen en zijn onafhankelijk van leveranciers of merken. Sofatech's doel is de langetermijn ICT-strategie van bedrijven uit te tekenen en zo technologische vraagstukken op te lossen. Ze beginnen altijd met een goed gesprek, stellen een gepersonaliseerde oplossing voor en bieden altijd de best passende oplossing. Ze kiezen bewust voor technologie die haar strepen ruimschoots verdiend heeft, houden dingen simpel en efficiënt en implementeren oplossingen op een begrijpelijke manier.

Wat is Boek-Je-Bouw?

Boek-Je-Bouw is een efficiënte oplossing voor bouwondernemingen die op zoek zijn naar een manier om hun administratie en boekhouding te automatiseren. Dankzij de automatische koppeling tussen Bouwsoft en Exact Online via Sofatech, worden uw verkoop- en aankoopfacturen, klanten- en leveranciersgegevens en projecten automatisch gesynchroniseerd. Hierdoor wordt dubbel werk vermeden en worden fouten beperkt.

Bouwsoft is een op maat gesneden softwaretoepassing die speciaal is ontwikkeld voor hoofdzakelijk bouwondernemingen. De software biedt geïntegreerde functies voor offertebeheer, voor- en nacalculatie, projectbeheer en facturatie. Exact Online biedt kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants inzicht in hun financiële situatie en helpt hen bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Met Boek-Je-Bouw geniet u van een aantal voordelen, zoals:

  • Het verminderen van dubbel werk in facturatie en boekhouding.
  • Het automatisch opnemen van facturen in de boekhouding met slechts enkele muisklikken.
  • Het verminderen van fouten en tijdverlies bij uw administratie.
  • Een betere controle over uw financiële situatie.
  • Een verlaagd budget voor externe boekhouders.
  • Een efficiëntere opvolging van betalingen.

Via volgende link kan je een filmpje vinden over “Boek-je-bouw”: https://youtu.be/YJFCKMi4-5w

Meer info?
https://www.sofatech.be/nl/voordelen-boek-je-bouw-koppeling-exact-bouwsoft