Back to overview

Prixo

Prixo is dé tool voor capaciteitsplanning en projectplanning, voor wanneer je dus meer wil kunnen plannen dan louter wie waar, wanneer naartoe moet gaan.

Waarom kiezen voor Prixo?

Met Prixo kan je ook grotere projecten plannen, samen met de daarvoor nodige materialen en werknemers. Stel dat je binnenkort 3 werknemers naar een nieuwe werf wil sturen, dan zie je of en wanneer die 3 werknemers effectief nog vrij zijn om hen in te plannen. Ook als klanten vragen wanneer je hen zal kunnen helpen kan je dit gaan inschatten op basis van je overzicht in Prixo.

Werknemers kan je ook bepaalde skills toekennen en hen inplannen op basis van de nodige vaardigheden voor een bepaalde taak.

Wat houdt de koppeling in met Bouwsoft?

De voorbereiding gebeurt volledig in Bouwsoft want daar maak je projecten aan, voeg je werknemers toe en beheer je je artikelen- en materialenbibliotheek. Indien een offerte werd goedgekeurd en een project mag worden uitgevoerd dan verschijnt deze automatisch in Prixo als in te plannen.

Zaken die ingepland of uitgevoerd werden via Prixo worden ook terug gesynchroniseerd met de administratieve software van Bouwsoft. Zo komen bijvoorbeeld de werkelijk gepresteerde uren terug in de nacalculatie. Op die manier is er een constante wisselwerking tussen de beiden voor het uitwisselen van informatie.

Op die manier heb je een sterke controle over je planning, kun je je mensen optimaal inzetten en is bovendien alles onmiddellijk beschikbaar in je administratieve software. Gedaan met dubbelwerk dus!